Tytus

TYTUS NA WESOŁO

Tytus – tłumaczenie tego imienia to „dziki gołąb” i jest w tym wiele prawdy, gołębie są uciążliwe, bo wszędzie pozostawiają po sobie „ślady”, podobnie jest z Tytusem, który będąc u znajomych i korzystając z toalety, podobnie jak gołąb pozostawia swój „ślad”.

Jaki jest Tytus?

Tytus ma bujną wyobraźnię, która uaktywnia się zwłaszcza na randkach, w trakcie których opowiada kobietom o sobie niestworzone rzeczy. Wyobraźnia ponosi go tak daleko, że kreuje się na biznesmena, którego stać na egzotyczne wakacje i luksusowe zakupy.

Tytus jest niezwykle wysportowany, jego specjalność to biegi przełajowe, które uprawia systematycznie. Trenuje co sobotę, kiedy wracając z dyskoteki ucieka przed policją lub dresiarzami.

Uważa, że jest niezwykle zabawny, zna setki żartów, które często opowiada, problem w tym, że jest jedyną osobą, która się z nich śmieje.

Czasem bywa i tak, że Tytus jest samotnikiem, lubi się odciąć od świata i spędzać czas tylko ze sobą. Nie jest to trudne, gdyż, ze względu na wieczny bałagan w jego pokoju nikt go nie odwiedza. Wiele do życzenia pozostawia także jego higiena i zapach, który działa raczej odstraszająco.

0 0 głosy
Ocena artykułu
Subskrybuj
Powiadom o
guest

2 Komentarze
Opinie w linii
Zobacz wszystkie komentarze
Tytus
Tytus
6 lata temu

Troche nieprawda bo np. ja nienawidzę imprez i wole sięuczyć w szkole szczególnie matematyki a do języków…. nie mam i nie miałem szczęścia gdyby nie angielski i polski miałbym same paski na świadectwie…. reszta ok prawiem jakbym czytał opis mnie

Tytus
Tytus
4 lata temu
Odpowiedź do  Tytus

.

Ostatnio edytowano 4 lata temu przez Tytus

2
0
Chętnie poznam Twoje przemyślenia, skomentuj.x